Podnikateľský plán - Jankovič, Maroš; Kotáb, Jiří; Nowak, Ondřej, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá spracovaním podnikateľského plánu ako nástroja na interné rozhodovanie vo vnútri firmy alebo pri založení nového podniku. V teoretickej časti sa práca venuje základným znalostiam potrebným k vypracovaniu podnikateľského plánu. V praktickej časti je podnikateľský plán novo vznikajúceho kuchynského štúdia, pomocou ktorého sa snažíme zistiť, či je tento podnikateľský zámer ekonomicky rentabilný.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses