Účetní systém ve Vietnamu - Nguyen, Thuy Linh (2011)
Bakalářská práce se zaměřuje na účetní systém ve Vietnamu. Na začátku, stručně shrnuje vývoj účetnictví ve Vietnamu. Dále se zabývá regulací účetnictví ve Vietnamu a to rozebírá se hlavně všeobecný standard číslo 1, zákon o účetnictví, specifický účetní předpisy pro podniky. Závěrem je vypracovaná studie o auditu ve Vietnamu. Práce věnuje pozornost současným požadavkům k získání Certifikátu k povolení provozování účetních služeb osobám i společnostem, a získání osvědčení auditora a podmínkám vznik auditorských firem ve Vietnamu