Účetní systém ve Vietnamu - Nguyen, Thuy Linh; Zárybnická Žárová, Marcela, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zaměřuje na účetní systém ve Vietnamu. Na začátku, stručně shrnuje vývoj účetnictví ve Vietnamu. Dále se zabývá regulací účetnictví ve Vietnamu a to rozebírá se hlavně všeobecný standard číslo 1, zákon o účetnictví, specifický účetní předpisy pro podniky. Závěrem je vypracovaná studie o auditu ve Vietnamu. Práce věnuje pozornost současným požadavkům k získání Certifikátu k povolení provozování účetních služeb osobám i společnostem, a získání osvědčení auditora a podmínkám vznik auditorských firem ve Vietnamu
Vedoucí práce: Marcela Žárová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses