Analýza fungování a kooperace středisek ve firmě MSV Liberec s.r.o. - Kraus, Jakub; Cejthamr, Václav, 1964-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je popis a zhodnocení fungování a vzájemné kooperace středisek ve firmě MSV Liberec s.r.o. a návrhy opatření na zlepšení. Konfrontací empiricky zjištěných faktů s odbornou literaturou zhodnotit fungování systémů a vypracování návrhu na zlepšení. Přínosem bude podrobné zpracování reálného fungování společnosti a návrh možností dalšího zlepšování.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses