Efektivní daňové sazby daně z příjmů fyzických osob v zemích OECD nebo EU - Paclíková, Veronika; Vančurová, Alena, 1957-; Doležalová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Předmětem práce je komparace efektivních daňových sazeb daní z příjmů ze závislé činnosti pomocí vybraného ukazatele, jejich srovnání v čase a analýza vlivu nejdůležitějších faktorů na daňové zatížení zaměstnanců ve státech EU i OECD, kterými jsou Česká republika, Rakousko, Německo a Maďarsko.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses