Investiční analýza společnosti ČEZ, a. s. - Malynych, Tetyana (2011)
Obsahem této bakalářské práce je investiční analýza akcií společnosti ČEZ. Teoretická část práce shrnuje nejpoužívanější metody fundamentální analýzy akcií a klade důraz na uvědomění jednotlivých dílčích faktorů, které ovlivňují akciový kurz. V praktické časti je firemní fundamentální analýza využita pro stanovení vnitrní hodnoty akcií společnosti ČEZ. Na základě porovnání zjištěné vnitřní hodnoty s aktuální tržní cenou akcie je v závěru bakalářské práce stanoveno investiční doporučení.