Investiční analýza společnosti ČEZ, a. s. - Malynych, Tetyana; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Obsahem této bakalářské práce je investiční analýza akcií společnosti ČEZ. Teoretická část práce shrnuje nejpoužívanější metody fundamentální analýzy akcií a klade důraz na uvědomění jednotlivých dílčích faktorů, které ovlivňují akciový kurz. V praktické časti je firemní fundamentální analýza využita pro stanovení vnitrní hodnoty akcií společnosti ČEZ. Na základě porovnání zjištěné vnitřní hodnoty s aktuální tržní cenou akcie je v závěru bakalářské práce stanoveno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses