Vztah základu daně k výsledku hospodaření v České republice - Maráková, Eliška; Polák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce pojednává o vztahu základu daně k výsledku hospodaření v České republice, a to konkrétně u právnických osob. Je vysvětleno stanovení výsledku hospodaření a jeho následná úprava na základ daně, dále pak stanovení daňové povinnosti a platba daně. V závěru práce je celý proces úpravy výsledku hospodaření na základ daně znázorněn na příkladu fiktivní společnosti.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses