Provázanost realitního a hypotečního trhu v ČR - Hylský, Slavomír; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce je zaměřena na vazby mezi realitním a hypotečním trhem. Zabývá se problematikou, jak banky ovlivňují realitní trh prostřednictvím poskytování úvěrů developerským společnostem na výstavbu a drobným klientům na koupi nemovitosti. Dále práce popisuje skutečnosti, které na trzích nastaly v letech 2007-2010, analyzuje příčiny vzniku těchto skutečností a zkoumá reakce subjektů, které na trzích vystupují.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses