Dopady reformy veřejných financí ČR na účetnictví a výkaznictví státních příspěvkových organizací - Korbelová, Jaroslava; Hálek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V bakalářské práci se zabývám účetní reformou v oblasti veřejných financí a jejími dopady na účetnictví a výkaznictví státních příspěvkových organizací. V práci jsou nejdříve charakterizovány státní příspěvkové organizace. Dále je řešena problematika účetní reformy v oblasti veřejných financí. Účetní reforma je rozčleněna do několika částí, které jsou v práci postupně popisovány. V závěru práce jsou řešeny změny v účetnictví státních příspěvkových organizací, které nastaly od 1. 1. 2010.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses