Plnenie rozpočtu v časovej postupnosti rokov 2007-2010 v konkrétnych podmienkach obce Čižatice - Fazekaš, Miroslav (2011)
Cieľom tejto práce je opísať a zhodnotiť hospodárenie obce Čižatice v období rokov 2007-2010. V práci sú najprv uvedené vysvetlenia pojmov spojených s touto problematikou, nasleduje definícia rozpočtu a fázy jeho tvorby. Práca končí popisom rozpočtov obce Čižatice v rokoch 2007-2010 a zhodnotením hospodárenia obce v tomto období.