Plnenie rozpočtu v časovej postupnosti rokov 2007-2010 v konkrétnych podmienkach obce Čižatice - Fazekaš, Miroslav; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cieľom tejto práce je opísať a zhodnotiť hospodárenie obce Čižatice v období rokov 2007-2010. V práci sú najprv uvedené vysvetlenia pojmov spojených s touto problematikou, nasleduje definícia rozpočtu a fázy jeho tvorby. Práca končí popisom rozpočtov obce Čižatice v rokoch 2007-2010 a zhodnotením hospodárenia obce v tomto období.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses