Efektivní daňové sazby daně z příjmů fyzických osob v zemích EU - Král, Lukáš (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá daňovým zatížením a vývojem progresivity osobních důchodových daní v letech 2000 -- 2009 v zemích EU, konkrétně v Německu, Rakousku, Slovensku, Polsku a České republice. Cílem této práce je vymezit zdanitelný příjem v jednotlivých zemích a porovnat progresivitu osobních důchodových daní v letech 2000 -- 2009.