Efektivní daňové sazby daně z příjmů fyzických osob v zemích EU - Král, Lukáš; Vančurová, Alena, 1957-; Doležalová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá daňovým zatížením a vývojem progresivity osobních důchodových daní v letech 2000 -- 2009 v zemích EU, konkrétně v Německu, Rakousku, Slovensku, Polsku a České republice. Cílem této práce je vymezit zdanitelný příjem v jednotlivých zemích a porovnat progresivitu osobních důchodových daní v letech 2000 -- 2009.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses