Penzijní připojištění, výnosnost, regulace - Hanušová, Barbora (2011)
Bakalářská práce se zabývá penzijním připojištěním se státním příspěvkem v České republice, jedná se o část třetího pilíře důchodového systému. V první a druhé části práce se nachází obecné charakteristiky penzijního připojištění a penzijních fondů, následuje kapitola zaměřená na dohled a regulaci penzijního připojištění, která je zakončena možnými návrhy na změny v penzijní připojištění v důsledku zavedení druhého pilíře důchodového systému. V poslední kapitole je analyzována výnosnost penzijního připojištění skládající se ze třech částí, z rozboru státní podpory, z výše zhodnocení prostředků penzijními fondy a analýzy dvou vybraných penzijních fondů.