Penzijní připojištění, výnosnost, regulace - Hanušová, Barbora; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá penzijním připojištěním se státním příspěvkem v České republice, jedná se o část třetího pilíře důchodového systému. V první a druhé části práce se nachází obecné charakteristiky penzijního připojištění a penzijních fondů, následuje kapitola zaměřená na dohled a regulaci penzijního připojištění, která je zakončena možnými návrhy na změny v penzijní připojištění v důsledku zavedení druhého pilíře důchodového systému. V poslední kapitole je analyzována výnosnost penzijního připojištění skládající se ze třech částí, z rozboru státní podpory, z výše zhodnocení prostředků penzijními fondy a analýzy dvou vybraných penzijních fondů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses