Účetnictví vedené na počítači - Guzý, Ladislav (2011)
Bakalářská práce se věnuje v první části historií účetnictví, popisu typických znaků účetnictví vedeném na počítači, který tvoří hlavní část práce, zákonné úpravě počítačem vedeného účetnictví a zabezpečení a archivaci účetních dokladů. Ve druhé části jsou rozděleny různé typy počítačových programů a jejich specifika v praxi.