Účetnictví vedené na počítači - Guzý, Ladislav; Ďurianová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se věnuje v první části historií účetnictví, popisu typických znaků účetnictví vedeném na počítači, který tvoří hlavní část práce, zákonné úpravě počítačem vedeného účetnictví a zabezpečení a archivaci účetních dokladů. Ve druhé části jsou rozděleny různé typy počítačových programů a jejich specifika v praxi.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses