Možnosti uplatnění úspor domácností v rámci českého finančního systému - Machová, Veronika (2011)
Práce se zabývá možnostmi uplatnění úspor domácností v rámci české finančního systému. Charakterizuje vybrané depozitní bankovní produkty, pojistné a investiční produkty, na aktuálních nabídkách českých bank ilustruje jejich výnos a porovnává je mezi sebou. Pojednává o tvorbě finančního plánu, který je následně sestaven pro modelové domácnosti.