Možnosti uplatnění úspor domácností v rámci českého finančního systému - Machová, Veronika; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá možnostmi uplatnění úspor domácností v rámci české finančního systému. Charakterizuje vybrané depozitní bankovní produkty, pojistné a investiční produkty, na aktuálních nabídkách českých bank ilustruje jejich výnos a porovnává je mezi sebou. Pojednává o tvorbě finančního plánu, který je následně sestaven pro modelové domácnosti.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses