Elektronické bankovnictví - Bessenyey, Ilona (2011)
Bakalářská práce popisuje elektronické bankovnictví a nejdůležitější problémy, které s tímto tématem souvisí. V první řadě práce analyzuje šikorou škálu produktů přímého bankovnictví, které nabízí český bankovní sektor: platební karty, telefonní bankovnictví, mobilní bankovnictví, homebanking, interentbanking, PDA banking, samoobslužné zóny a televizní bankovnictví. Kromě toho se práce zabývá riziky spojenými s využíváním přímého bankovnictví a v neposlední řadě se snaží o predikci budoucího vývoje elektronického bankovnicví.