Srovnání daňových systémů Finska a České Republiky - Švecová, Klára; Francírek, František; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V této bakalářské práci jsou popsány daňové systémy České republiky a Finska. Hlavním cílem práce je provést analýzu rozdílů mezi daňovými systémy těchto zemí. Porovnání je provedeno na základě analýzy daňových zákonů, výpočtů vybraných daní, a na základě komparace mezinárodních srovnávacích ukazatelů, kterými jsou daňová kvóta a implicitní daňové sazby.
Vedoucí práce: František Francírek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses