Požadavky nové regulace a jejich dopad na bankovní sektor - Krokoš, Pavol; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá popisem požadavků nové basilejské dohody označované Basel III, která byla představena Basilejským výborem v reakci na stále doznívající finanční krizi. Analyzuje její možné dopady na celosvětový bankovní sektor i konkrétně na bankovní sektor v České republice. Práce se též zaměřuje na vývoj prvních dvou kapitálových dohod, zejména Basel II, s cílem poukázat na nedostatky odkryté finanční krizí.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses