Zavádzanie systému ABRA do obchodnej spoločnosti - Šimoňak, Jozef; Kunstová, Renata, 1962-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Táto práca je venovaná popisu implementácie ERP systému ABRA G3 do obchodnej spoločnosti Lega-Inox so sídlom v Českej republike, ktorá je súčasťou medzinárodných štruktúr. Okrem popisu implementácie sa práca zaoberá aj zhodnotením stavu pred implementáciou, zhodnotením spokojnosti so systémom po rokoch používania a návrhom ďalších zmien v informačnom systéme, ktoré by mohli byť pre spoločnosť prínosné. Prínosom práce je poskytnúť všeobecný pohľad na ERP systémy a na ukážkovom príklade implementácie popísať celý jej proces, ako aj navrhnúť ďalší možný vývoj systému v nasledujúcich rokoch.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses