Integrace účetnictví v informačním systému podniku - Barák, Tomáš; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce popisuje začlenění účetnictví do podnikového informačního systému. V úvodu nastiňuje možnosti, které má firma při jeho výběru, dále se zabývá procesem implementace, právními požadavky kladenými na účetní systémy a ochranou dat. V praktické části se dostává k implementaci informačního systému do lázeňského hotelu s důrazem na analýzu integrace účetnictví.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses