Financování neziskových organizací v konkrétních podmínkách PONTIS Šumperk o.p.s. - Skálová, Pavla (2011)
Bakalářská práce se zabývá neziskovými organizacemi, zejména jejich financováním. Teoretická část zahrnuje stručné uvedení do problematiky, popisuje současný stav a význam neziskového sektoru ČR, možnosti financování neziskových organizací a charakteristiky obecně prospěšné společnosti. Praktická část představuje konkrétní obecně prospěšnou společnost PONTIS Šumperk o.p.s. a zaměřuje se na její hospodaření a financování. Závěr práce je věnován shrnutí získaných poznatků.