Finanční analýza Prins Metal Blansko, s.r.o. - Navrátil, David; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Prins Metal Blansko s.r.o. v období 2007-2009. Práce je rozdělena na tři části, první část, teoretická, se zabývá finanční analýzou a její metodickou částí, je vysvětlen účel finanční analýzy, jaké jsou její zdroje a komu je určena. Ve druhé části je představen analyzovaný podnik, uvedena některá jeho specifika a historie. Ve třetí části následuje samotné provedení finanční analýzy na účetních výkazech firmy z konkrétních období. V závěru práce jsou potom zjištěné poznatky shrnuty a interpretovány a doporučeny některé vhodné postupy pro další činnost firmy.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses