Komponentní odepisování dlouhodobého hmotného majetku v České republice a USA - Chytková, Jana (2011)
Bakalářská práce se zabývá komponentním odepisováním dlouhodobého hmotného majetku v České republice a USA. Srovnává tři účetní systémy v obecné rovině i v rámci velmi úzké problematiky. Je doplněna příkladem, který znázorňuje vliv komponentního odepisování na výsledek hospodaření.