Komponentní odepisování dlouhodobého hmotného majetku v České republice a USA - Chytková, Jana; Roe, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá komponentním odepisováním dlouhodobého hmotného majetku v České republice a USA. Srovnává tři účetní systémy v obecné rovině i v rámci velmi úzké problematiky. Je doplněna příkladem, který znázorňuje vliv komponentního odepisování na výsledek hospodaření.
Vedoucí práce: Jana Roe
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses