Zhodnocení groupwarových aplikací na českém trhu - Šich, Jan; Šťastný, Petr; Pitka, Lukáš, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce na téma nástroje pro podporu spolupráce je zaměřena na groupwarové aplikace zabývající se více než jednou funkci současně. Jejím cílem je stanovit skupinu významnějších produktů na českém trhu, vyzkoušet jejich funkcionalitu, zhodnotit jejich vzájemné výhody a nevýhody z pohledu uživatele a určit nejvhodnější aplikace pro malé a velké skupiny. Pro dosažení vytyčeného cíle je třeba nejprve uvést, co jsou nástroje pro podporu spolupráce. Za druhé musíme stanovit jaké funkce by měl groupware obsahovat. Za třetí potřebujeme blíže určit, podle kterých kritérií a s jakou váhou hodláme tyto nástroje hodnotit. Dalším důležitým krokem je pak stanovení konkrétních aplikací, které v rámci práce budou testovány, k čemuž slouží především výsledky vyhledávání klíčových slov na internetu a statistické průzkumy menšího rozsahu, které byly pořízeny autorem. Hlavní část práce tvoří vlastní testování zvolených aplikací v závislosti na jejich dostupnosti. U větší části z nich k testování slouží zkušební verze (trial) s časově omezenou možností užívání. Na konci práce pak budou výsledky získané testováním srovnány a vyhodnoceny.
Vedoucí práce: Petr Šťastný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses