Emise a ohodnocování fixně úročených dluhopisů v ČR - Kadavá, Jana; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce "Emise a ohodnocování fixně úročených dluhopisů v ČR" se zabývá dluhopisovým trhem v České republice. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy spojené s problematikou dluhopisů. Dále jsou podrobněji popsány právní předpisy upravující tuto oblast a hlavní změny legislativy, které se v minulých letech udály. Druhá část je zaměřena na proces realizace emise podnikových a státních dluhopisů. Třetí část je věnována ohodnocování fixně úročených dluhopisů a cenové citlivosti dluhopisů. Závěr práce se zabývá vývojem trhu dluhopisů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses