Využití Microsoft SharePoint v malé až střední firmě - Šimek, Jan; Faina, Michal; Pospíšil, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti využití technologie Microsoft SharePoint v malých a středních firmách. Hlavním cílem je seznámení se systémem, jenž přišel jako novinka v roce 2010 Microsoft SharePoint Foundation, a který je přesně určen pro daný trh. V práci je popsána technologie s rozdělením pro trh, aktuální finanční nákladovostí pro podnik, postup při získávání systému, softwarové a hardwarové náročnosti a využití v návaznosti na procesy firmy. Následně je popsána fiktivní firma, na které je systém prakticky představen, od samotné instalace produktu, rozepsání nákladů na školení zaměstnanců až po uvedení funkcionalit vhodných k využití v daném prostředí. Přidanou hodnotu shledávám v praktických zkušenostech posbíraných během psaní této práce. Zejména při instalaci, nastavení práv, jednoduchém propojení s Active Directory, SQL a aplikace předem definovaných podnikových procesů.
Vedoucí práce: Michal Faina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses