Praní špinavých peněz - Ehrenberger, Patrik; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Charakteristika praní špinavých peněz, podezřelého obchodu, organizací působících v potírání této trestné činnosti, právní úprava a konkrétní příklady.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses