Analýza státní podpory energetické produkce (produkce energie) v České republice - Köhler, Jiří; Maaytová, Alena; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce pojednává o následujících cílech. 1)Uvést ekonomické důvody a způsoby sledování spotřeby energie. 2)Zjistit podpůrné programy a jejich konkrétní cíle zajišťované Českou republikou a EU. 3)Uvést, které způsoby výroby energie jsou nejvíce podporovány ze strany státu. 4)Zhodnotit, zda nejvíce podporovaný způsob výroby energie je také nejvíce šetrný k životnímu prostředí.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses