Daně podnikatelských subjektů - Vaněk, Jan (2011)
V první části mé bakalářské práce popisuji jednotlivé daně, které ovlivňují podnikatelské subjekty v České republice. Ve druhé části práce se zabývám vývojem českého daňového systému z hlediska podnikatelských subjektů a porovnáním daňové zátěže pro podnikatelské subjekty v České republice s jinými státy světa.