Daně podnikatelských subjektů - Vaněk, Jan; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
V první části mé bakalářské práce popisuji jednotlivé daně, které ovlivňují podnikatelské subjekty v České republice. Ve druhé části práce se zabývám vývojem českého daňového systému z hlediska podnikatelských subjektů a porovnáním daňové zátěže pro podnikatelské subjekty v České republice s jinými státy světa.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses