Veľkoobchodný trh s elektrickou energiou - Lipták, Marek; Paholok, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá komplexním trhem s elektrickou energií se zaměřením na velkoobchod s touto komoditou v České republice. V první části popisuje elektřinu jako komoditu, v další části změny, které proběhli v odvětví v posledním čase. Dále charakterizuje reálnou dodávku elektřiny, samotný obchod s ní, a nakonec analyzuje její cenu.
Vedoucí práce: Igor Paholok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses