Marketingová komunikace ve farmaceutickém průmyslu OTC léky proti nachlazení - Machová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej; Polanecká, Šárka (2011)
Zhodnocení marketingové komunikace vybraných farmaceutických produktů ze skupiny volně prodejných léčiv určených pro léčbu chřipky a nachlazení prostřednictvím dotazníkového šetření zaměřeného na specifické faktory ovlivňující spotřebitelské chování cílové skupiny zákazníků
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Keywords: farmaceutický průmysl; spotřebitelské chování; marketingová komunikace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; pharmaceutical industry; consumer behavior; communication in marketing; master's theses