Místo plnění u služeb a jeho změny v roce 2010 a následujících v souvislosti s implementací směrnic EU - Rechtik, Václav; Toman, Petr; Bauernöplová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se věnuje problematice určení místa plnění u služeb, které prošlo na začátku roku 2010 významnou změnou v souvislosti s implementací směrnice 2006/112 a 2008/8. Došlo ke změně obecného pravidla a k omezení rozsahu služeb spadajícího do zvláštního pravidla. V této práci analyzuji tyto změny a ukazuji modelové příklady, na kterých tyto změny popisuji.
Vedoucí práce: Petr Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses