Nová úprava reparací podle Youngova plánu : (banka pro vyrovnávání mezinárodních platů) - Basch, Antonín, 1896-1971 (V Praze : Česká společnost národohospodářská : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1930)
Vývoj poválečných názorů na reparace, Dawesův plán a Youngův plán pomoci německému hospodářství, zřízení a principy fungování Banky pro vyrovnávání mezinárodních platů (B.I.S.)
Keywords: válečné reparace; mezinárodní finance; banky; bankovní operace; Dawesův plán (válečné reparace), 1924-1929; Youngův plán (válečné reparace), 1930; Německo; Spojené státy americké; přednášky; war reparations; international finance; banks; bank transactions; Germany; United States; lectures