O naší pozemkové reformě - Voženílek, Jan, 1888-1953 (V Praze : Česká národohospodářská společnost : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1931)
Majetkové přesuny, zákonodárství, které je provázelo, nově vzniklé úřady; mezinárodní srovnání
Keywords: 1918-1939; pozemkové reformy; pozemkové vlastnictví; zákonodárství; zemědělská výroba; Československo; přednášky; land reform; land ownership; legislation; agricultural production; Czechoslovakia; lectures