Podíl obchodu v konjunkturní politice - Munk, František, 1901-1999 (V Praze : Česká národohospodářská společnost : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1931)
Role obchodu při vzniku hospodářské krize; hospodářské cykly lze ovlivňovat působením silné úlohy státu v hospodářství
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: obchod; hospodářská konjunktura; hospodářské cykly; ceny; přednášky; commerce; economic boom; business cycles; prices; lectures