Trendy struktury zaměstnanosti a konkurenceschopnosti v kontextu Lisabonského procesu - Potužáková, Zuzana, 1981-; Němcová, Ingeborg, 1957-; Šaroch, Stanislav, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaměřuje na problematiku pracovních trhů v rámci Lisabonského procesu a na aktuální situaci na trzích práce EU. V prvé řadě si práce klade za cíl stanovit priority, na které by se EU měla v budoucnu zaměřit, aby dosáhla Lisabonská strategie dosáhla svého cíle, tj. udržení pracovních míst v EU. Dalším dílčím cílem bylo stanit skupiny zaměstání,které budou stěžejní pro zvýšení konkurenceschopnosti EU.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská studia [obor disert. práce]; disertace; dissertations