Best practices v řízení lidských zdrojů - Šikýř, Martin, 1974-; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce charakterizuje uplatňované best practices v řízení lidských zdrojů a vymezuje podstatu pozitivního působení uplatňovaných best practices v řízení lidských zdrojů na dosahovaný výkon organizace.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations