Finanční aspekty fúzí a akvizic - Suchánek, David; Krauseová, Jaruše, 1944-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce popisuje aspekt "agency costs" ve vztahu k prováděným fúzím a akvizicím v transformačním procesu České republiky.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2009
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations