Vliv krize na znalostní potenciál organizace - Zouharová, Jarmila; Mládková, Ludmila, 1963-; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Je nesporné, že žijeme ve světě, který je víc a víc ovlivněn znalostmi. Znalosti, znalostní aktiva, znalostní potenciál jsou pojmy, které můžeme slyšet v našem profesním životě takřka denně. Procesy probíhající v ekonomice mají na znalostní potenciál velký vliv, jelikož se jedná o velmi citlivou, dynamickou veličinu. Hlavím úkolem doktorské práce bylo zjistit, jak ekonomická krize ovlivňuje znalostní potenciál organizace.
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations