Postoje relevantních segmentů jako podklad pro revitalizaci značky - Černá, Jitka, 1961-; Bártová, Hilda; Jakubíková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Teoretický vstup do problematiky významu značek muzeí pro jejich marketing je ilustrovaný výzkumnou sondou. Analýza šíře náhledu na problematiku postojů návštěvníků k muzeím ústí ve zdůraznění významu značky muzeí pro tento vztah. Výzkumný problém je začleněn do kontextu globální penetrace nejsilnějších značek muzeí. Na příkladu Národního zemědělského muzea Praha jsou aplikovány zkoumané marketingové přístupy v muzejnictví a navrženo řešení problémů s postoji ke značce muzea.
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2010
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations