Finanční analýza společnosti Bel Sýry Česko a.s. - Burešová, Karolína; Sieber, Martina; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti BEL Sýry Česko a.s. v letech 2005 -- 2009. K posouzení stavu podniku je využito bilančních pravidel, poměrových ukazatelů rentability, likvidity, aktivity a zadluženosti. Dále je také využit index IN05 a ukazatel ekonomické přidané hodnoty. Tyto jednotlivé části finanční analýzy jsou nejprve představeny v metodologické části práce a poté v praktické části názorně aplikovány. V závěru práce dochází ke shrnutí získaných poznatků z praktické části.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses