Finanční analýza společnosti Budějovický Budvar, np. - Havlová, Tereza (2011)
Cílem mé bakalářské práce je provedení finanční analýzy podniku Budějovický Budvar, n. p. v období od roku 2005 do roku 2009 se zaměřením na finanční stabilitu podniku. Teoretická část popisuje jednotlivé metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části.