Finanční analýza společnosti Budějovický Budvar, np. - Havlová, Tereza; Sieber, Martina; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem mé bakalářské práce je provedení finanční analýzy podniku Budějovický Budvar, n. p. v období od roku 2005 do roku 2009 se zaměřením na finanční stabilitu podniku. Teoretická část popisuje jednotlivé metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses